Koncept

STJÄRNRINGEN 40 ÅR AV KVALITET OCH DESIGN

Diamanten som kan växa har funnits i 40 år. Det innebär en stor möjlighet för dig som har köpt eller som funderar att skaffa en vigselring, gåva till din käraste, examens present. Det finns även örhängen och hängen i 18k vitt eller rödguld (vissa modeller kan även fås i Rosa guld) som kan pryda dig själv eller din ögonsten, som ingår i inbytesserien.

Diamanten som växer innebär att du har möjlighet att byta in den gamla ringen, örhänget eller hänget och få 80% av nuvärdet. Modet kan vara att vitt guld är modernt och då kan du byta in ditt smycke från rött till vitt. Det kan vara att du vill byta till annan modell efter du har haft ditt smycke under flertalet år och vill göra en förändring i ditt smyckeskrin. Du kan även ändra från ring till örhänge eller hänge. Om du har haft ditt smycke under många år kan det vara dags att se över fattningarna och då kan du passa på att byta upp dig till en större diamant.

Hur går det till att byta in mitt gamla smycke? Du går till din butik och du får då reda på det minsta bytet som kan göras. Du får reda på värdet på ditt smycke och det nya priset på det nya ringen, örhänget eller hänget. Denna mellanskillnad blir din kostnad. Det enda som vi kräver är att den briljantslipade diamanten inte är skadad eller utbytt. Det vill säga vi kontrollerar stenen.

Stjärnringen är det enda Varumärket idag som har denna möjlighet att få diamanten att växa. Du kan byta från Ystad till Kiruna, se vår återförsäljarlista.

Idag så har vi följande modeller: Galaxia, Dione, Vega, Elené och Bellatrix. Alla våra briljantslipade diamanter har en slipning "very good" och våra modeller har både stil och klass för både ung som mer mogen ålder.

Välkomna till våra återförsäljare för ett tryggt köp.

Jonas Gewers/VD